P. van Hoesel

Het probleem waar P. van Hoesel mee zat was de opslag van diverse langmateriaalbakken met aluminium profielen die buiten koudgestapeld stonden.
ZEUS DWS is vervolgens met de oplossing gekomen van een draagarmstelling type Cantilever voorzien van een dak- en wand constructie. Deze draagarmstelling heeft een capaciteit om 15 (3 x 5 laadniveaus) bakken met een materiaallengte van 7.000 mm op te slaan. De draagarmstelling is ca. 5.200 mm hoog, 21.000 mm breed en is direct toegankelijk om materialen erin te zetten of eruit te halen, waardoor er kostbare tijd bespaard wordt. Voor P. van Hoesel is er gekozen voor een thermisch verzinkte uitvoering, maar de draagarmstellingen kunnen ook gelakt geleverd worden.

ZEUS DWS heeft niet alleen de draagarmstelling geleverd en gemonteerd maar heeft daarnaast ook de bestaande bestrating eruit gehaald en er betonnen funderingsplaten (zie afb. 4) voor in plaats neergelegd. De draagarmstelling is doorberekent op voor Nederlandse begrippen sneeuw- en windbelastingen.

< Terug naar het overzicht