Magazijninrichting

Onze magazijninrichtings divisie heeft brede ervaring op het gebied van oplossingen voor logistieke problemen, en bewijst u graag dat zij uw logistieke sparringpartner kan zijn. Deze afdeling is gespecialiseerd in magazijnen voor statische opslag, hierbij kan worden gedacht aan alle typen statische magazijnstellingen en entresolvloeren.

 

In ons assortiment vindt u diverse producten van gerenommeerde fabrikanten als Modulblok, Bosal en Jeka. Deze partners zijn allen goed voor een jarenlange ervaring op het gebied van magazijninrichtingen. Door deze ervaringen in binnen,- en buitenland te bundelen, hoort ons bedrijf nu tot de toonaangevende spelers op de markt van de interne goederenstromen en opslag.

 

In het assortiment van ZEUS magazijninrichting vindt u naast de standaard producten en specials die u hier op onze site aantreft, ook een stuk meerwaarde voor u en uw onderneming. Wij zijn in staat een groot aantal accessoires op aanvraag in onze eigen productieruimte voor u te vervaardigen en of aan te passen.


ZEUS magazijninrichting verricht tevens magazijnkeuringen voor alle soorten magazijnen, ongeacht de grootte en het type stelling. Ook stellingen van andere leveranciers worden door ons gekeurd.