DWS

ZEUS DWS is het bedrijfsonderdeel binnen ZEUS wat zich speciaal richt op de dynamische opslag. Hierbij kan worden gedacht aan verrijdbare stellingen, satelliet & shuttle systemen, automatische magazijnen, doorrolstellingen, etc. Met diverse partners in binnen- en buitenland leveren wij compleet ingerichte magazijnen.

 

DWS  biedt u de mogelijkheid om in een zeer vroeg stadium reeds diverse ontwerpplannen  met u te maken, en te kijken naar de meest geschikte oplossing. Het is met name bij projecten met verrijdbare stellingen uitermate belangrijk om in een vroeg stadium te beginnen met plannen. Zijn we er op tijd bij dan kunnen we u helpen met bepalen van de juiste vloerconstructie / berekeningen maken van de optredende wiellasten etc.

 

DWS onderscheidt zich van anderen door:

  • Eigen productspecialisten met ruime ervaring op het gebied van verrijdbare stellingen en automatische magazijnen.
  • Top product Modulblok stellingen en wagens met ruim 20 jaren internationale ervaring op het gebied van verrijdbare systemen.
  • Rail systeem gebouwd in eigen beheer (uniek in Europa)
  • Eigen projectmanagement op locatie (Nederlands sprekend)
  • Eigen ontwerp en R&D afdeling met ondersteuning van de modernste technieken

 

Kortom one-stop-shopping als het gaat om dynamische opslagconcepten! 

 

Tevens verrichten wij renovaties van oude en bestaande verrijdbare stelling projecten, wij helpen u graag uw magazijn nieuw leven in te blazen!