ZEUS start met bouw verrijdbaar magazijn bij Poorthuis Speciaaldruk

ZEUS begint binnenkort met de bouw van een nieuw verrijdbaar magazijn voor Poorthuis Speciaaldruk. Medio mei zullen de rails geïnstalleerd worden en medio september zal worden begonnen met de bouw van de installatie.

Met deze verrijdbare oplossing realiseert ZEUS voor Poorthuis Speciaaldruk een opslagcapaciteit van 3000 pallets op ca. 1000m2> Lees meer >

Vreugdenhil kiest voor verrijdbare oplossing ZEUS DWS

Vreugdenhil Barneveld mengt verschillende grondstoffen tot eind product melkpoeder of wat klant maar wenst. In de bestaande hal werd tot voor kort nog zeer veel koud gestapeld en hier wilde men vanaf om elke pallet direct benaderbaar te maken. Ook qua veiligheid en kwaliteit van de producten in opslag wilde men een verbetering realiseren. Daarnaast wilde men de ruimte in hoogte ook optimaal gaan benutten.

Lees meer over dit project en bekijk de fotos hier
> Lees meer >

Opgeleverd: Diepvriesmagazijn voor Vishandel Almelo

Voor Vishandel Almelo in Katwijk heeft ZEUS een nieuw ruimtebesparend, verrijdbaar diepvriesmagazijn gerealiseerd voor de opslag van bevroren vis & seafood.

Bekijk hier meer info en fotos van dit project


> Lees meer >

ZEUS levert verrijdbare magazijnstellingen aan Jimmy Choo

ZEUS DWS heeft de opdracht en het vertrouwen gekregen om het magazijn van de nieuwe Jimmy Choo winkel aan de PC Hooftstraat in Amsterdam te voorzien van verrijdbare legbordstellingen.

ZEUS DWS heeft 5 weken voor de levering en montage van deze dynamische magazijnoplossing.

Het in Londen gevestigde  Jimmy Choo LTD, is vooral bekend om de exclusieve handgemaakte schoenen en tassen. Daarnaast ontwerpt Jimmy Choo kleding en verkoopt men hun eigen exclusieve parfums.

De winkel van Jimmy Choo in Amsterdam wordt binnenkort geopend.

Update: het project is opgeleverd en de winkel is open. Klik hier voor meer info en foto's> Lees meer >

ZEUS aan de slag bij RPC in Beuningen

ZEUS heeft opdracht gekregen van RPC in Beuningen voor de realistatie van een groot verrijdbaar opslag systeem wat in het bestaande magazijn zal worden gebouwd zonder dat de betonvloer eruit gaat.

 

De oude inrijstellingen zullen door ZEUS worden gesloopt en op het vrijgekomen vloeroppervlak zal een verrijdbaar installatie worden gebouwd.

Voordelen:

 

  • elke pallet locatie nu direct benaderbaar, FIFO opslag nu geen probleem meer
  • extra palletcapaciteit waardoor externe opslagkosten worden terug gebracht
  • men kan blijven werken met bestaande hef-reachtrucks.
> Lees meer >

Start verrijdbaar project bij Cor Rijken


Deze week is ZEUS gestart met het leggen van rails in 2 hallen van Cor Rijken Verpakkingen te Empe. In het totaal worden er meer dan 4.500 palletplaatsen gecreeërd.

 

Cor Rijken Verpakkingen is gespecialiseerd in gepersonaliseerde opdruk, die uitstekend machinaal te verwerken is en aan alle normen voldoet! Ze bieden een grote diversiteit aan mogelijkheden en zijn dé specialist als het gaat om polypropyleen. Bekijk hun websiteHieronder kunt u de voortgang van het project volgen.
 

verpakkingen

> Lees meer >