Disclaimer

ZEUS DWS is werkzaam op het gebied van de magazijninrichting. Met deze website wordt beoogd voorlichting te geven over de producten en diensten die ZEUS DWS tot haar werkveld rekent. ZEUS DWS streeft er naar (de inhoud van) de website actueel en volledig te houden, maar kan dit echter niet garanderen.


De gepresenteerde informatie diverse onderdelen van de magazijninrichtingsbranche dienen ter indicatie. Als u gebruik maakt van de informatie, dan raadt DWS u aan nader onderzoek te doen of onze deskundigen te raadplegen. ZEUS DWS verzamelt, schikt en presenteert de informatie uiterst zorgvuldig. Omdat de informatie mede afkomstig is van derden, kan ZEUS DWS echter niet instaan voor de juistheid en volledigheid ervan. Gebruik van de informatie is dan ook voor eigen rekening en risico.

 

ZEUS DWS aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de gevolgen van het gebruik van (de inhoud van) deze website.

 

Deze website bevat links of verwijzingen naar websites van derden. Omdat ZEUS DWS geen invloed heeft op (de inhoud van) die websites, kan ZEUS DWS niet instaan voor de juistheid of volledigheid van de gepresenteerde informatie op die websites.